Customer Support Professional & Specialist Payroll

Professional Job Netherlands, Delft Customer Support Netherlands
Elke klant tevredenstellen met de juiste hulp voor zijn of haar vraag. Daar kom jij, als Customer Support Professional & Specialist Payroll, graag je bed voor uit. Bij Exact denk je mee en zie je jouw goede ideeën werkelijkheid worden. Bij ons kunnen jouw technische skills leiden tot de mooiste innovaties. En waar je carrière eindigt? Dat heb je zelf in de hand. De doorgroeimogelijkheden zijn ongekend. 1.850 ondernemende collega's gingen je al voor. Doe je mee?

Dit = de baan die jij ambieert
Elke dag de meest uiteenlopende oplossingen vinden voor supportkwesties van onze klanten. Uitdagingen die uiteenlopen van gebruik tot techniek. Je achterhaalt de behoefte van de klant en met jouw servicegerichte instelling help je hem of haar. Weer een tevreden klant. En dat is nog niet alles. Op jou kunnen we bouwen zodra jij:
 • Binnenkomende e-mails en telefoongesprekken beantwoordt met betrekking tot de salarismodule van Exact Online.
 • Vastlegt hoe je tot werkende oplossingen bent gekomen.
 • Jouw verrassende ideeën deelt waarmee we serviceprocessen kunnen verbeteren.
 • Onze klanten adviseert over nieuwe, innovatieve softwareoplossingen.
 • Elke dag nieuwe dingen ontdekt. 
Dit = jouw team
Jij sluit je aan bij de 70 collega's van de supportafdeling van het team Customer Success. Zij staan bekend om hun kwaliteitsbewustzijn en hun goede samenwerking. Hulp vragen als het moet en hulp aanbieden als het kan, dát zit in hun DNA. We kennen weinig vooraf uitgestippelde paden, waardoor je veel ruimte krijgt om je eigen weg te kiezen.

Onze collega's van Customer Success bieden ondersteuning bij het inrichten, aanpassen en toepassen van de software. Zij zetten altijd net dat extra stapje voor de klant. Customer Support Professionals, Consultants en Projectmanagers geven samen de beste support aan onze klanten.
De supportafdeling werkt snel en doortastend en zet service aan de klant centraal. De afdeling staat dan ook bekend als hét kenniscentrum van Exact.

Dit = wat jouw toekomstige collega zegt
“Exact is een bedrijf met veel carrièremogelijkheden. Als je duidelijk bent over je ambities, kan er veel.”
- Liz Peters, team lead customer support
Dit = wat je meebrengt 
Bij ons mag je jezelf zijn en we ontdekken graag waarin jij je onderscheidt. Voor de functie Customer Support Professional & Specialist Payroll is het wel handig als je over een dosis logica beschikt. En liefst ook oplossingsgericht en onafhankelijk bent. Bovendien breng je mee: 
 • Een MBO+/ HBO werk- en -denkniveau. 
 • Bij voorkeur in bezit bent van een diploma BKL en/of PDL.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. 
 • 32 tot 40 uur per week beschikbaar bent tijdens kantooruren.  
 • Ervaring met Exact Salaris, ervaring met andere salarispaketten of ervaring opgedaan als salarisadministrateur bij een accountantsbureau is een pré.
Dit = wat je krijgt
Bij Exact werken we hard. En daar staat wel iets tegenover. De balans tussen inspanning en ontspanning vinden we zeer belangrijk. Even je hoofd leegmaken en je daarna weer met nieuwe energie op je dagtaken storten. Daarnaast krijg je de ruimte om je ambities waar te maken en is deze job een springplank voor een verdere carrière binnen Customer Success, Sales of Consultancy. En uiteraard is dat niet alles. Als Customer Support Professional & Specialist Payroll kun je, op basis van 40 uur per week, ook rekenen op een: 
 • Organisatie die je de ruimte geeft om je ambities waar te maken;  
 • De beste training en coaching om je op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen;  
 • Gedreven en ambitieuze collega’s met oog voor elkaar en passie voor IT & techniek; 
 • Een dertiende maand; 
 • 27 vakantiedagen 
 • Loyaliteitsdagen, bij Exact bouw je per jaar één loyaliteitsdag op (dat wil zeggen dat je per volledig jaar in dienst één extra dag verlof ontvangt met een max van 5 extra dagen); 
 • 3 CSR dagen, deze dagen kan jij in overleg besteden aan een goed doel naar eigen keuze; 
 • Een vakantietoeslag van 8%; 
 • Een goede pensioenopbouw; 
 • Een virtuele fitnessruimte om alle energie en adrenaline een uitlaatklep te geven; 
 • Standplaats in Delft.
Dit = waarom je niet langer moet wachten
Als iets goed voelt = uitstellen onnodig. Laat ons dus weten waarom jij exact de juiste Customer Support Professional & Payroll Specialist bent en reageer snel. Hoe stel jij elke klant tevreden met de juiste hulp voor zijn of haar vraag?
Heb je eerst nog vragen over de functie en/of de sollicitatieprocedure? Wendy Vermeulen, Talent Acquisition Manager, beantwoordt ze met plezier via wendy.vermeulen@exact.com of 06 – 13 29 46 56. 
Dit = Exact
We zijn leider in de internationale markt voor zakelijke en financiële software. Begonnen in 1984 en nu actief in meer dan 100 landen. Wat ons kenmerkt? We combineren de energie van een startup met de voordelen van een multinational. Met als doel de creatie van de beste bedrijfssoftware met de innovatiefste softwareoplossingen. Daar maken meer dan 500.000 ondernemers en accountants dagelijks dankbaar gebruik van. 

Als werkgever nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Omdat we dat belangrijk vinden én er oprecht in geloven. Zo denken we groen bij alles wat we doen. Bijvoorbeeld door papierverbruik te verminderen, digitaal werken te stimuleren en zo min mogelijk per vliegtuig en auto te reizen. Ook steunen we medewerkers die een bijdrage willen leveren aan de (lokale) gemeenschap. En bij Exact staan we voor een omgeving waarin iedereen prettig kan werken, ongeacht nationaliteit, leeftijd, cultuur en religie. We geven mannen en vrouwen gelijke kansen en beloningen.
Interesse in andere uitdagende banen @Exact? Bekijk onze andere vacancies.
ASIA Select your country