MS Outlook Document Add-on

MS Outlook Document Add-on

3.4/5 rating (17 votes)

Met de MS Outlook Document Add-on bent u in staat om zonder omslachtige handelingen zeer snel een selectie van documentbijlagen vanuit Exact Synergy als attachments te koppelen aan een uitgaand mailbericht of deze bijlagen te downloaden naar uw lokale omgeving.

Met de door Pink Elephant ontwikkelde add-on, selecteert u in een nieuw e-mailbericht de optie om Exact Synergy Enterprise bijlagen in te voegen. Vervolgens verschijnt een zoekscherm waarin op basis van diverse zoekcriteria de gewenste bijlagen opgevraagd kunnen worden. De geselecteerde bijlagen worden met één druk op de knop gekoppeld aan het e-mailbericht en staan klaar om te versturen. Ook kunt u op basis van hetzelfde selectiescherm de gekoppelde bijlagen exporteren naar een map op uw werkstation.

Meerdere documentbijlagen zijn met één handeling eenvoudig te selecteren. Het invoegen van documentbijlagen in een e-mailbericht is zeer eenvoudig en snel uit te voeren. Aanzienlijke reductie van het aantal handelingen, dus tijdwinst.

Details

BENEFITS

  • Meerdere documentbijlagen zijn met één handeling eenvoudig te selecteren.
  • Het invoegen van documentbijlagen in een e-mailbericht is zeer eenvoudig en snel uit te voeren.
  • Aanzienlijk minder handelingen, dus tijdswinst.
  • Documentbijlagen kunnen snel lokaal worden opgeslagen met behoud van de structuur.
  • Gebruiksvriendelijk zoekscherm.

Partner