E-POS MMX

E-POS MMX

3.1/5 rating (46 votes)

Of u nu werkt met een uitgebreid artikelassortiment met barcode scanning of met een beperkt artikelassortiment waarbij het werken met touchscreen functionaliteit de voorkeur heeft, E-POS MMX kan het beiden. Een geleidelijke groei van “groepskassa” naar 100% barcode gestuurd wordt optimaal ondersteund. U kunt dus meteen aan de slag!

Afrekenen is één, maar dat is niet alles! Daarom heeft E-POS MMX een eigen Retail backoffice, hierin kunnen retail specifieke zaken ingeregeld worden zoals:

Vrijwel alle in de retail gebruikelijke prijsafspraken, 3 voor € 10,00, 3 halen 2 betalen, set aanbieding, etc. kunnen eenvoudig worden aangemaakt voor één of meerdere klant(groepen), artikel / omzetgroepen, etc.

Met het klanten(spaar)kaart systeem, kan het bestedingsgedrag geanalyseerd worden en kunnen aanbiedingen klant(groep) specifiek geoptimaliseerd worden. Dat is werken aan een grotere klanttevredenheid.

Met de retourkassa functie betaalt u nooit teveel terug aan uw klanten!

Zelf printen van schapkaarten, artikeletiketten met barcode, promomateriaal.

E-POS MMX kent diverse retail specifieke uitbreidingsmogelijkheden. Zodat u zelf kunt bepalen hoe u uw klanten wenst te bedienen en welke informatie u uit uw systeem wenst te halen om klantgerichter te kunnen werken.

Of u nu met 1 of meerdere kassa’s wenst te werken, de DigiAccess E-POS MMX software biedt u een compleet en snel kassasysteem.

Groeimogelijkheden door een optionele Webshop koppeling/integratie, welke aansluit op het Clicks & Bricks concept. Klanten kunnen bestellen op de website en de goederen ophalen en afrekenen in de winkel.

Details

BENEFITS

  • Voorraadbeheer met seizoen profiel per artikel(groep)
  • Kassa lokaal / doorwerken tijdens serverconnectie onderbreking
  • Werken met mobiele barcode scanners / handterminals
  • Off-line kassa voor ambulante handel
  • Kassamanagement met o.a. vereenvoudigde kassa opmaak, kassa monitoring, omzetstatistieken per uur van de dag, dag van de week, etc.
  • Prijsafspraken met datumtraject (actiekrant /advertentie)