E-OPS (E-commerce oplossing)

E-OPS (E-commerce oplossing)

Naadloze koppeling tussen uw webshop en Exact. Benut de volle potentie van e-commerce met volledige realtime twee-weg integratie.
4.1/5 rating (8 votes)

Kies de functionaliteit die uw e-commerce strategie optimaal ondersteunt, met de innovatieve modulaire opbouw van het E-OPS webshop CMS. Dankzij de integrale koppeling met Exact gaat online sales bijna vanzelf!

E-OPS is ontwikkeld om alle hedendaagse mogelijkheden van online sales volop te kunnen benutten. Door de toepassing van portalen kunt u uw webshop richten op specifieke doelgroepen. Verkoopt u bijvoorbeeld aan de zakelijke markt maar ook aan consumenten? Met een B2B2C-portaal creëert u een digitale shop-in-shop voor particuliere klanten. Wilt u uw dealernetwerk ondersteunen? Met een dealerportaal kunnen uw dealers uw producten online aanbieden in hun eigen omgeving. En in een employee budget shop kunnen medewerkers van uw klant zelf bedrijfshulpmiddelen bestellen, zoals bedrijfskleding of kantoorartikelen. Ook een verhuurportaal en een verkoopplatform voor buitendienstmedewerkers op locatie behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kan een E-OPS Webshop gemakkelijk integreren met uw klanten door middel van een OCI koppeling.

Door de modulaire opbouw van de E-OPS-software biedt uw webshop precies de functionaliteit die u nodig heeft, bijvoorbeeld met Multishop, Dropshipping, Scan to order en vele andere krachtige add-ons. E-OPS is bovendien niet alleen probleemloos te koppelen aan Exact maar ook aan uw andere interne en externe informatiesystemen.

Details

BENEFITS

  • Modulair opgebouwd
  • Content Management Systeem met eigen database
  • Integratie met uw klanten door middel van OCI
  • Geavanceerde zoekmogelijkheden
  • Meerdere shops in één CMS mogelijk