DigiData & DONAU Factuur

DigiData & DONAU Factuur

FileLinx is gespecialiseerd in automatische factuurverwerking en biedt met DigiData en DONAU geavanceerde oplossingen voor het verwerken van inkomende facturen in elk formaat, uitgebreide workflow, matching met orders en integratie met Exact.
3.6/5 rating (8 votes)

Factuurverwerking:

FileLinx ontwikkelt software voor het automatisch verwerken van ieder formaat factuur. U kunt facturen ontvangen via meerdere kanalen, in verschillende formaten zoals bijvoorbeeld EDI, XML en PDF facturen via de email. Uw papieren facturen kunt u natuurlijk ook zelf scannen of u laat deze scannen. Een uniforme werkwijze voor de gebruikers ongeacht het formaat van de factuur. U beschikt over volledige controle voor wat u naar Exact stuurt, met allerlei vooraf uitgevoerde checks en validaties. Door op deze manier te werken levert dit u verreweg de meeste efficiency op en bent u voorbereid op de toekomstige manier van het verwerken van al uw inkomende facturen.

Binnenkomende kostenfacturen zorgen voor een behoorlijk arbeidsintensief verwerkingsproces bij de ontvanger, omdat deze facturen in veel gevallen nog op papier of digitaal als PDF binnenkomen. Het komt ook steeds vaker voor dat de facturen als UBL of XML, of EDI rechtstreeks in Exact worden doorgezet. In de praktijk betekent dat meestal het handmatig invoeren van die gegevens in Exact of het aanvullen (verbijzonderen) en corrigeren van de gegevens in Exact. Dat kost tijd en moeite en geeft ook nog eens een relatief grote kans op fouten.

DigiData Factuur is de door ons zelf ontwikkelde intelligente oplossing die een eind maakt aan deze manier van facturen verwerken. DigiData Factuur leest of herkent op regelniveau de gegevens op de factuur. Na het lezen/ herkennen en registreren van de gegevens gaan deze, door een directe koppeling met Exact, door naar de volgende stap in het verwerkingsproces. Middels DONAU Factuur (workflow) doorloopt de factuur het fiatteringsproces en leidt dit tot het betaalbaar stellen van de factuur. Alle stappen langs de budgethouders en financieel managers volgen automatisch en worden stap voor stap aangestuurd, geverifieerd en gevalideerd. Snel, betrouwbaar en efficiënt.

Details

BENEFITS

  • State of the art herkenning
  • Géén templates
  • Zelflerende software
  • Regelherkenning
  • Naadloze integratie met Exact

INFORMATION