Contract Add-on

Contract Add-on

1.3/5 rating (4 votes)

Wilt u meer grip op uw contracten? Met de Contract Add-on heeft u altijd inzicht in de kosten en omzet van een contract.

Met de Contract Add-on wordt de financiële afhandeling van contracten volledig vanuit Exact Synergy gestuurd. Zo heeft u vanuit één centrale plek zowel inzicht in de operationele als financiële afhandeling van contracten. Er kan gewerkt worden met verschillende prolongatiefrequenties en facturatiefrequenties. Denk hierbij aan maandelijks of per kwartaal, maar ook eenmalige facturatie en voorfacturatie behoren tot de mogelijkheden.

Zo kunt u maand-, kwartaal- en jaarbedragen in een contract jaarlijks prolongeren. Ook bent u in staat om de inkoopprijzen van uw contracten vast te leggen. Desgewenst bent u in staat om de contractomzet en kosten te verdelen over de financiële periodes, zodat de financiële verslaglegging van de contractomzet in Exact Globe in de juiste periode wordt gerealiseerd. Zo heeft u altijd en direct inzicht in de marge op uw contracten. Optioneel kunt u contracten voor elke prolongatie indexeren, zodat de contractprijzen conform de afgesproken prijsindex worden gefactureerd.

Details

BENEFITS

  • Facturatie staat los van prolongatie
  • Mogelijkheid tot indexatie van contracten
  • Inzicht in kosten en omzet van een contract
  • Sluit perfect aan op de Quote2Cash oplossing
  • Financiële afhandeling van contract - Globe

Partner