BOXwise

BOXwise

Magazijnbeheer voor het MKB
3.0/5 rating (98 votes)

Gebruiksvriendelijk en flexibel voorraadbeheer voor elk budget.

BOXwise is een magazijnbeheersysteem waarmee u op efficiënte wijze uw klanten kunt bedienen en grip kunt houden op de processen in uw magazijn. Vaak tegen lagere kosten! BOXwise verlaagt de werkdruk in uw magazijn en levert u een flinke tijdwinst op. Door de lage leercurve kunnen uw medewerkers er vrijwel direct mee aan de slag.

BOXwise stelt u in staat om met barcodescanning de ontvangst, verplaatsing en uitlevering van artikelen te registreren. De koppeling met Transsmart zorgt ervoor dat de samenwerking met meer dan 200 nationale en internationale vervoerders wordt ondersteund.

BOXwise is volledig geintegreerd met Exact (SDK gecertificeerd) De combinatie van barcodescanning en touchscreen-techniek maakt directe digitale registratie van voorraadmutaties mogelijk.

Met BOXwise hebt u bovendien een totaaloplossing in huis: doordachte software gecombineerd met door Trancon nauwkeurig geselecteerde hardware.

Foutreductie, slimme looproutes, automatisch afhandelen van backorders, klant orders verzamelen tot 1 levering en real time inzicht in voorraad zijn slechts enkele voordelen van het werken met BOXwise.

Details

BENEFITS

  • Gebruiksvriendelijk, lage leercurve
  • Flexibele opzet; specifiek voor uw situatie
  • Tijd & Kostenbesparend
  • Snelle implementatie (3-5 dagen)
  • Geïntegreerde vervoerderskoppeling (Transsmart)