Experius B2B Webshop (Magento 2)

Experius B2B Webshop (Magento 2)

Wil je een online portaal waar je klanten kunnen bestellen of wil je echt de volgende stap maken in B2B e-commerce?
4.0/5 rating (45 votes)

Zie je net als veel groothandelaren enorme kansen in de e-commerce en zoek je een echte webshop totaaloplossing voor de toekomst? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden je in samenwerking met Magento Professional Partner Experius een hypermoderne B2B webshop geïntegreerd met Exact Globe en implementatie voor één vaste prijs.

De oplossing maakt gebruik van Magento; het meest gebruikte e-commerce platform ter wereld. Dit gecombineerd met de Exact koppeling van Dealer4Dealer en je hebt het beste van twee werelden.

De strak en modern vormgegeven interface beschikt standaard over alle voordelen van het Magento 2 platform. Met uitgebreide B2B functionaliteiten en de mogelijkheid om het aan te passen aan jouw specifieke wensen maakt dat de Experius B2B webshop inmiddels vele malen is geïmplementeerd.

Door de verregaande integratie met Exact Globe wordt vrijwel alle informatie van bijvoorbeeld klanten, artikelen, orders, prijsafspraken en staffels tussen je webshop en Exact Globe uitgewisseld. Zelfs de order- en factuurhistorie nemen we mee!

De B2B webshop wordt aangeboden en geïmplementeerd door B2B e-commerce specialist Experius (www.experius.nl). Experius behoort tot de top van de Nederlandse Magento specialisten en is van begin tot eind jouw aanspreekpunt. Zo heb je één aanspreekpunt voor het hele project. Experius werkt nauw samen met Dealer4Dealer. Dealer4Dealer is dé e-commerce backoffice specialist voor Exact software en heeft inmiddels meer dan 1250 webshops gekoppeld.

Wil je zien hoe het werkt? Vraag dan de gratis demo aan via www.experius.nl of bel 030-8200238!

Details

BENEFITS

  • Bewezen en succesvol product
  • Totaalpakket met uitgebreide B2B functionaliteiten
  • Volledige integratie met Exact Globe
  • Het beste van twee werelden in één
  • Webshop + support + koppeling + implementatie
  • Eenvoudig klantspecifiek aan te passen
  • Eén aanspreekpunt