Afrekensysteem SW-Retail

Afrekensysteem SW-Retail

Een afrekensysteem volledig geïntegreerd met Exact Globe. Draait in de cloud en is flexibel, innovatief en schaalbaar. Uw gegevens zijn altijd en overal op elk device inzchtelijk.
3.7/5 rating (29 votes)

Het kassasysteem van SW-Retail is een modern afrekensysteem dat volledig in de cloud draait.

Het SW-Retail kassasysteem behoort tot de nieuwste generatie cloud kassasystemen voor de detailhandel. Ons systeem is flexibel en schaalbaar, zodat het voldoet aan uw eigen specifieke wensen. U kunt het kassasysteem gebruiken wanneer u werkzaam bent in de Business-to-Business branche, alsook in de Business-to-Consumer markt. U zet moeiteloos alle aangekochte producten per order door als factuur. Hiermee werkt u efficiënt en voorkomt u fouten. Daarnaast heeft u met onze cloud oplossing altijd en overal inzicht in uw actuele cijfers, zoals omzet, voorraad en marge. Any time, any place, on any device, zonder gebruik te hoeven maken van ingewikkelde apps. Uw webbrouwser is het enige wat u nodig heeft. En het kassasysteem van SW-Retail is nog eenvoudig in gebruik ook!

Wij hebben jarenlange ervaring in de retailbranche en kunnen voor u een oplossing op maat aanbieden. Inmiddels werken multifilialen, franchiseorganisaties en zelfstandig ondernemers met onze oplossing. Een koppeling met uw webshop of groothandel is ook mogelijk.

Details

BENEFITS

  • Systeem met alle gangbare kassafuncties
  • Volledig in de cloud
  • Fallback mogelijkheid bij netwerkstoring
  • Alle rapportages online te raadplegen
  • Volledige integratie met Exact Globe