Welkom in het Exact Add-on Center

Het Exact Add-on Center geeft u een overzicht van software die te koppelen is aan Exact software.

AcceptEmail

AcceptEmail

AcceptEmail maakt het versturen van rekeningen simpel. De klant ontvangt van u een betaalverzoek in zijn inbox, opgemaakt in uw huisstijl en met een directe betaalmogelijkheid.
AccountView integratie

AccountView integratie

Integratie van Exact Synergy Enterprise met AccountView. Breng samen met AccountView alle bedrijfsprocessen in een enkel systeem onder.
Advanced Invoicing

Advanced Invoicing

Bespaar tijd door het gehele factuurproces volledig binnen Exact Synergy plaats te laten vinden, zonder dat de factuurmodule van Exact Globe benodigd is.
Advisie Afletter Module voor Exact Globe

Advisie Afletter Module voor Exact Globe

Afletteren in Exact Globe was nog nooit zo eenvoudig! De Afletter Module automatiseert de administratieve afhandeling van het boeken van één of meerdere betaalbestanden van uw Payment Service Provider
Advisie Creditsafe Connector

Advisie Creditsafe Connector

Bedrijfs- en kredietinformatie van uw relaties volledig en up-to-date, dankzij de Advisie Creditsafe Connector.
Advisie Offerte tool

Advisie Offerte tool

Maak in een handomdraai professionele offertes in uw huisstijl. Bundel de kracht van Exact Globe Next en Word met de Advisie Offerte Tool.
Advisie Portal Builder - Exact Globe & Exact Synergy

Advisie Portal Builder - Exact Globe & Exact Synergy

Integreer uw interne en externe processen en gegevens; dé gebruiksvriendelijke portal op uw website of –shop geeft klanten, prospects en relaties toegang tot relevante informatie uit uw Exact omgeving

Doe meer met apps

De bedrijfssoftware van Exact is makkelijk uit te breiden met apps. Lees ook deze voorwaarden (Disclaimer) voor gebruik.

Wilt u ook een app of koppeling maken? Meld u dan aan voor het Exact App Center partnerprogramma. Wilt u dit laten doen? Vind dan een gespecialiseerde partner.