Product updates

Exact staat nooit stil. Uw bedrijf ook niet. Daarom blijven wij onze software door ontwikkelen. Zo blijft u uw software zo goed mogelijk gebruiken. Meerdere malen per jaar stellen wij updates beschikbaar voor onze producten.

Login op de Customer portal »   of Vraag inloggegevens aan

Nieuwe en verbeterde functionaliteiten

Een update is bedoeld om het gebruik van uw software te verbeteren. Met een update voegen wij nieuwe functionaliteiten toe aan de software. Of we verbeteren bestaande functionaliteiten.

Controlled Release fase

Voordat de update voor alle klanten beschikbaar is, werkt een selecte groep klanten al een geruime tijd met de update. Onder onze begeleiding. Tijdens deze Controlled Release fase monitoren wij of de update voldoet aan de eisen en wensen uit de markt.

Geldige onderhoudsovereenkomst

Exact Product updates zijn alleen beschikbaar als u een onderhoudsovereenkomst heeft. Deze heeft u met ons afgesloten bij de aanschaf van uw software.

Heeft u geen onderhoudsovereenkomst? Sluit deze dan alsnog af bij onze Klantenservice via telefoon: +32 2 711 16 60 (maandag tot en met donderdag van 9:00 - 17:00 uur, vrijdag 9:00 - 15:00).

Release informatie

• Nieuws over updates.
  • Download de laatste updates voor uw software.
Meer over release informatie

Productontwikkelingen

• Ontwikkelingen en trends.
  • Nieuwsbrief.
  • Vertel ons uw suggesties of verbeteringen.
Meer over productontwikkelingen